Bestilling og henting

Vi har rask leveringstid, men baker likevel alt fra bunnen av!

-med kvalitet og kjærlighet i hver en smule.

BESTILLING

Kaker med 8-20 kakestykker/enheter har normalt 2 virkedager bestillingstid. Eksempel: kake til fredag kl. 12, bestill onsdag før kl. 12.
Kaker med 35-50 kakestykker/enheter har normalt 3 virkedager bestillingstid. Eksempel: kake til fredag kl. 12, bestill tirsdag før kl. 12.
For kaker over 50 kakestykker og kaker utover standard ta kontakt på e-post, gjennom kontaktskjema i menylinjen eller på telefon 941 58 143. Vi hjelper deg gjerne!
Logo sendes i .JPG-format på e-post til [email protected] -Merk at sorte klær og mørk bakgrunn ikke gjør seg veldig godt i spiselig format.
Vi baker i små posisjoner, med ekte smør og fløte og benytter håndverkstradisjoner, tid og omtanke i vår produksjon. Vi mottar derfor gjerne bestillinger frem i tid! Ønsket dato kan legges inn i kalender før du betaler, sammen med tekst, dersom du ønsker å velge dette på din kake.

BRYLLUPSKAKER

Bestillingstid på bryllupskaker avhenger av sesong. Vi ønsker derfor kontakt så snart dato er klar. Er dere usikker på smak og utseende, book en avtale med oss gjennom [email protected] eller på tel. 941 58 143, vi bistår gjerne! Du finner mer informasjon om bryllupskaker på vår hjemmeside, om tema bryllupskaker.

HENTING

Kaker hentes i bakeriet vårt i Apotekerveita, i dronningensgate 10b etter avtale.

Besøk oss gjerne på Dromedarbakeriet.no

For mer informasjon om feks transportering og oppbevaring av kaker, se hjemmesiden vår.